leeronlinepiano.nl over ons

Leeronlinepiano.nl is de website met alle informatie om online piano te leren spelen. Van het noten leren lezen tot het aanbieden van online pianolessen. Op onze website worden de toetsinstrumenten weergegeven die in combinatie met een e-book zijn te gebruiken. Ook delen we tips en reviews met u van verschillende cursisten. Dit doen we door eens in de week een artikel uit te brengen over een relevant onderwerp. Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over ons? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Leren piano spelen en meer!

Leeronlinepiano.nl is de website met alles over het piano spelen. Naast het aanbieden van online pianolessen geven we ook informatie en tips. Zo vind je op deze website onder andere informatie over:

Als pianist zijnde kan Leeronlinepiano.nl je enorm veel leren op het gebied van piano spelen. Nieuwe informatie vind je op onze blog. Elke week proberen we een nieuw artikel te plaatsen met daarin nuttige informatie voor pianisten. Piano nieuws ontvangen? Volg ons dan op Facebook, Twitter of YouTube. Iets heel anders, bekijk ook een onze shop voor gameconsole stickers!

Leeronlinepiano.nl leren kennen in 1 minuut? Bekijk het filmpje!

2 gedachten over “Over

  1. Hallo Cor,

   Je bedoelt wat wij precies als website doen? Wij zijn een vergelijkingswebsite die beginnende pianisten wil ondersteunen met informatie over het piano spelen. Mocht je vragen hebben laat het dan gerust weten!

   Met vriendelijke groet,

   Team Leeronlinepiano.nl

Geef een antwoord