pianoles-frieslandWie zoekt naar een Pianoles in Friesland zal vinden. Toch is het begrijpelijk dat het zoeken naar iets niet altijd even makkelijk is. Want welke pianoles verzadigd de vraag die ik heb of heeft de juiste lesmethode die mijn eisen vervult? Het is en blijft altijd een hele klus. De reden heeft vaak te maken met de consequentie van de keus die vaak voor een lange tijd invloed heeft op het piano leren spelen. Daarbij komt ook nog eens de prijs kijken. De kosten die je betaald voor een pianoles in Friesland heb je als jonge pianospeler niet zo 1.2.3 liggen. Om je toch alvast goed op weg te helpen hebben we het één en ander voor je op een rijtje gezet. Neem bijvoorbeeld de lesmethodes, prijzen en natuurlijk de aanbieders. Laten we eens beginnen bij het begin, namelijk de aanbieders!

Ben jij een pianoleraar uit deze provincie en wil je jezelf graag kenbaar maken aan het publiek? Benader ons dan via het contactformulier.,

Aanbieders pianoles Friesland

Het aantal pianoleraren is Friesland is redelijk beperkt. Dat heeft natuurlijk te maken met de grote van de Provincie. Friesland kun je daarom niet vergelijken met het aanbod van Groningse pianolessen. Nee en dat is ook niet zo erg, want het gaat om die ene pianoles. Zo heeft Friesland toch drie pianolessen die makkelijk zijn te vinden via Google maps. Dit zijn: Berty de jong pianolessen, Masako Otsuka pianolessen en pianoles friesland.nl. Het voordeel is wel dat Berty de jong pianolessen zich meer in het noorden bevindt en de andere twee in het zuiden van Friesland.

Lesmethoden

De lesmethoden zijn nogal verschillend per pianoleraar. Zo vindt Berty de Jong het vooral belangrijk om eerst beter zijn leerling te kennen. Hij is benieuwd naar de beweegreden om piano te gaan spelen en waar je precies staat in het piano spelen. Ben je bijvoorbeeld nog totaal niet op de hoogte wat noten zijn en hoe je deze kunt lezen? Dan zal dit ook een onderdeel zijn van de pianoles. Zo wordt praktijk met theorie gekoppeld. Waarbij je vaak direct enthousiaster wordt over de theorie ,omdat je deze daarna in de praktijk kan uitvoeren.

Prijzen

Het is lastig te zeggen hoeveel je kwijt bent voor een pianoles in Friesland. Dit is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. Zo kun je denken aan de cursustijd, instrument en lespakket. In bijna alle gevallen mag je uitgaan van een bedrag gelegen tussen de 20 en 30 euro. Een voordelige pianoleraar is Jan van Liere van pianofriesland.nl die al pianolessen van een half uur les aanbiedt voor 17,50 (inclusief reiskosten).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.