pianoles-zeelandDat je een pianoles in Zeeland zoekt is niet geheel onverwacht. Het is namelijk niet zo makkelijk om een pianoles in Zeeland te vinden. Het aanbod is maar zeer beperkt en dat betekend dus een beperkte keuze. Toch is er wel het één en ander en daar gaan wij je wat meer over vertellen. Zo zijn er ook wat voordelen. Bijvoorbeeld dat de pianolessen erg centraal gelegen liggen. Ideaal om makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Verder behandelt Leeronlinepiano.nl alle aanbieders die er zijn + de lesmethoden en prijzen die ze daarbij hanteren. Om te beginnen gaan wij het hebben over de aanbieders. Dit is in het gedeelte ‘aanbieders pianoles Zeeland’.

Ben jij een pianoleraar uit deze provincie en wil je jezelf graag kenbaar maken aan het publiek? Benader ons dan via het contactformulier.,

Aanbieders pianoles Zeeland

De beste en ook direct de enigste muziekschool uit Zeeland is ‘Zeeuwse Muziekschool’. De muziekschool ligt erg centraal gelegen in Zeeland. Je kunt makkelijk contact opnemen om een proefles af te nemen. Mocht je nog op zoek zijn naar een pianostemmer in Zeeland. Dan kun je hier meer over lezen op de pagina intervalpiano.nl van Kai Liem. Een andere pianoleraar is Natalia Pavlova die in Vlissingen ook pianolessen aanbiedt. Helaas blijft het bij deze pianoleraren, want het aanbod is niet al te groot in Zeeland. Benieuwd naar de lesmethoden en prijzen? Kijk dan eens bij ‘lesmethoden’.

Lesmethoden

Nu heb je er misschien niet direct aan gedacht, maar ook onder de pianoleren verschillen de lesmethodes. De ene pianoleraar vindt theorie erg belangrijk terwijl de andere pianoleraar meer zo  iets heeft van laten we direct de praktijk induiken. De ene methode hoeft niet slechter te zijn dan de andere. Het is maar net wat je wil en waar jij je het prettigst bij voelt. Ook kun je een keuze maken tussen akkoorden en noten. Bij de Zeeuwse Muziekschool geven ze bijvoorbeeld ook professionele lessen waarvan sommige op HBO niveau zijn uit te voeren. Ideaal als je richting conservatorium wilt gaan.

Prijzen

Dan zijn de prijzen aan de beurt. Ook niet geheel onbelangrijk als je beseft dat het nog wel redelijk wat geld kan gaan kosten. Zo zijn de prijzen erg afhankelijk van wat je zoekt. Nu is de keuze in Zeeland niet erg groot als het gaat om pianocursussen. Toch mag je uitgaan van zo’n 20 a 30 euro per pianoles die ong. 45 minuten duurt. Mocht dit voor jou te duur zijn of is het aanbod toch te klein? Bekijk dan eens de online pianolessen die overal bereikbaar zijn en een stuk voordeliger dan privélessen.

3 gedachten over “Pianoles Zeeland

 1. Beste allemaal,

  In verband met een school reünie ben ik op zoek naar gepensioneerd pianolerares Elise Valkhoff. Ik weet niet meer dan dat ze in Zeeland woont. Kunt u mij helpen aan een adres of telefoonnummer? Hieronder vindt u informatie over haar.

  Bij voorbaat dank,

  Vriendelijke groet,

  Kees Nieuwland,

  Mevr. Elise Valkhoff

  drs.

  Muziek en talen zijn mijn passies. Ik heb dan ook eerst aan het Rotterdams conservatorium hoofdvak piano, bijvak viool gestudeerd, daarnaast M.O. Frans gedaan en later aan de UvA Russisch en Algemene Taalwetenschap.
  Ruim 41 jaar heb ik in Rotterdam met plezier pianoles gegeven aan mensen van 7 tot 80 jaar. Daarbij heb ik veel leerlingen en collega’s begeleid en kamermuziek gemaakt.
  Nu heb ik pensioen, ik woon in Zeeland en heb meer tijd om zelf te musiceren.
  Leeftijd: 66 jaar
  Status: Als docent werkzaam geweest bij muziekscholen en kunstencentra
  Opleiding:
  •Eerstegraads lerarenopleiding
  •Universitaire opleiding
  Provincie: Zeeland

Geef een antwoord