Online muziekwinkel DimaveryMusic

Online muziekwinkel DimaveryMusicDit keer schrijven wij een review over de online muziekwinkel DimaveryMusic. Bij deze muziekwinkel is het namelijk mogelijk om accessoires te kopen voor de piano en andere muziekinstrumenten. Het kopen van piano accessoires is namelijk niet altijd even makkelijk, en dan kan een review goed van pas komen.

Eerst geven wij een korte beschrijving van deze muziekwinkel, vervolgens een beschrijving van het piano assortiment als zowel meer informatie over de bezorging. Wij hopen hiermee een goed beeld te geven van muziekwinkel DimaveryMusic.

Over online muziekwinkel DimaveryMusic

Zoals al duidelijk werd is DimaveryMusic een verkoper van muziekinstrumenten. In dit geval is het belangrijk om te weten, dat het om een echte ‘dealer’ gaat. Dit betekent onder andere dat je Dimavery garantie krijgt, de instrumenten tegen de beste prijzen worden aangeboden en je de nodige klantenservice mag verwachten.

Waarom de Dimavery instrumenten worden ontworpen? Nou, gewoon omdat er meer mensen een passie hebben voor muziek. Denk hierbij aan drummers, trompettisten, gitaristen, pianisten etc.  Daarnaast worden deze kwalitatief goede instrumenten van DimaveryMusic tegen een voordelige prijs aangeboden.

Zo worden bijvoorbeeld de muziekinstrumenten van DimaveryMusic als back-up gebruikt, naast instrumenten van de wat bekendere merken. Echter is de kwaliteitsstandaard in verhouding ontzettend hoog, en merk je het met name in de prijs. Het is namelijk ook zo dat online muziekwinkel DimaveryMusic, goede kwaliteit altijd boven een lage prijs verkiest. Zo worden bijvoorbeeld alle producten, welke in de webwinkel worden aangeboden, afzonderlijk gecontroleerd. Als klant zijnde, weet je dus dat het goed zit.

Piano accessoires – keyboardtassen

Momenteel biedt DimaveryMusic nog geen toetsinstrumenten aan in hun online muziekwinkel. Echter zijn er wel keyboardtassen beschikbaar in drie formaten. Dus mocht je een keyboardtas nodig hebben, dan ben je bij DimaveryMusic aan het juiste adres. De prijzen van deze tassen variëren tussen de 25 en 35 euro.

Wanneer je deze tassen als zowel de prijzen vergelijkt met andere aanbieders, dan weet je dat de prijs- kwaliteitsverhouding goed zit. Over het algemeen ben je al snel 50 euro kwijt voor een keyboardtas, en daar is nu geen sprake van.

Waarom voor een keyboardtas kiezen?

Een keyboardtas beschermt je geliefde keyboard tegen beschadigingen. Een keyboard is namelijk een toetsinstrument, welke met regelmaat wordt vervoerd. Goede bescherming is dan uiterst belangrijk. In dit geval is een goede keyboardtas ontzettend handig, omdat deze eenvoudig is te dragen. In principe ben je dus mobiel genoeg, om al lopend je keyboard te vervoeren. Dit is dan wel weer afhankelijk van het gewicht van je keyboard piano, want dit wel nog weleens sterk verschillen.

TIP VAN LEERONLINEPIANO
Pianoles van Cor Bakker
Pianoles van Cor Bakker Volg pianoles bij Cor Bakker en ontvang toegang tot meer dan
170 instructievideos en 10 pdf lessen voor maar 149 euro!
Bekijk zijn volledige programma »»

Naast het gebruiksgemak, beschikken de meeste keyboardtassen over diverse opbergmogelijkheden. Denk hierbij aan zijvakjes, waar je bijvoorbeeld kabels en snoeren kunt opbergen. Ook handig voor bijvoorbeeld bladmuziek of een koptelefoon. Zo heb je altijd de nodige piano accessoires bij de hand.

Bezorging DimaveryMusic

Deze online muziekwinkel werkt samen met de volgende vervoerder: DPD. Deze samenwerking heeft voor jou als consument een aantal voordelen. Bekijk deze in de volgende opsomming:

  • Niet thuis op de dag van levering? Dan wordt je bestelling de volgende dag alsnog kosteloos bezorgd.
  • Levertijd van 1 tot 3 dagen.
  • De standaardverzendkosten bedragen 6,75 euro. Echter is het wel mogelijk om kleinere bestellingen gewoon af te halen, om kosten te besparen.
  • Volledige garantie van 1 jaar, bij defecten en andere beschadigingen.

Heb jij ervaringen met DimaveryMusic? Dan mag je in onderstaand reactieveld een reactie achterlaten.

About Serg Dianov

Serg Dianov, in de muziekwereld bekend als Serg van Gennip, is van huis uit concertpianist. Zijn muziekcarrière reikt van het Concertgebouw Amsterdam tot radio- en televisie optredens in binnen en buitenland. Momenteel geeft Serg geen concerten, is werkzaam bij Kliq Internet en schrijft teksten voor onder andere LeerOnlinePiano.nl en andere platforms.