elize-van-den-berg

Elize van den BergElize van den Berg is een enthousiaste pianolerares. De reden dat wij een blog schrijven over Elize heeft voornamelijk te maken met hetgeen wat zij aanbiedt. Elize is namelijk één van de weinige pianisten die een online piano cursus heeft ontworpen. Deze cursus is niet alleen innovatief, maar heeft de cursist ook veel te bieden.

Laten we eens wat hoogtepunten uit haar muziekcarrière doorlopen. Op 9 jarige leeftijd is Elize begonnen met het volgen van pianolessen. Daarnaast heeft ze door de jaren heen zoveel pianolessen gevolgd, dat ze uiteindelijk is toegelaten tot de vooropleiding van de ArtEZ conservatorium in Arnhem. Na het behalen van haar diploma is ze niet gestopt met piano spelen, maar ging toen juist online pianolessen geven.

Cursus Elize van den Berg
Meer informatie

Beginnen met de cursus van Elize?

Lijkt het je interessant om de cursus van Elize te volgen? Neem dan nog even de tijd om het onderstaande te lezen, want er is meer! Wist je bijvoorbeeld al dat Elize je niet zomaar in het diepe gooit, maar je eerst een gratis proefles wil aanbieden? Eigenlijk kun je zoals de naam al zegt even proeven aan de uitgebreide cursus. Niet tevreden? Geen probleem! Bij de proefles zit je nergens aan vast. Hetzelfde geldt ook voor de online piano cursus die je binnen 14 dagen kunt opzeggen met een volledige teruggave van de betaling.

Maar hoe zit het eigenlijk met de kosten? Het voordeel van online pianoles is dat je een eenmalig bedrag hoeft te betalen (termijnen zijn soms mogelijk). Zo betaal je voor de cursus van Elize een eenmalig bedrag van 47 euro. Normaal gesproken kost deze cursus 69,50 euro, dus je krijgt ontzettend veel korting. Daarnaast kun je de betaling gewoon voldoen met behulp van iDEAL, PayPal, creditcard en andere populaire betaalmethoden.

Wat krijg ik voor mijn geld?

Een goede vraag! Natuurlijk wil je precies weten waarvoor je betaald. Allereerst is het belangrijk om te weten dat de cursus van Elize bestaat uit 20 video’s van hoogstaande kwaliteit. Deze video’s kun je op elke apparaat bekijken. Denk hierbij aan een laptop, tablet of mobiel. Daarnaast worden de video’s ondersteund door uitgebreid lesmateriaal waarin je stap voor stap piano leert spelen. Mocht een piano voor jou te duur zijn? Geen probleem! De lessen kun je ook op een keyboard volgen.

Laptop, tablet en mobiel

Nu weet je een beetje wat je kunt verwachten van deze cursus, maar er is meer! Elize heeft ook nog 20 liedjes verwerkt in de cursus. Al met al een cursus die zich richt op: de technieken, goede basis, leren noten lezen en tips. Om je voor een langere tijd gemotiveerd te houden krijg je toegang tot een ‘exclusief ledenbestand’. In dit bestand staan alle video’s, lesmaterialen en hulpmiddelen allemaal overzichtelijk bij elkaar. Psss….ook krijg je toegang tot een besloten Facebook groep 😉

Reviews van cursisten

Het klinkt allemaal leuk en aardig, maar wat zeggen cursisten eigenlijk over de cursus? Allereerst moet je weten dat de cursus in vergelijking met andere online cursussen niet heel erg groot is. Gelukkig zit daar ook een keerzijde aan. De piano cursus van Elize is namelijk de voordeligste op de online markt. Genoeg daarover! Tijd om even wat reviews van cursisten te tonen. Deze zijn overzichtelijk weergegeven in onderstaande opsomming:
  • In 3 weken kon ik al bladmuziek lezen en spelen;
  • Kwalitatieve online pianoles die overal beschikbaar is;
  • Mooie stijl van lesgeven;
  • Support en ledengedeelte is erg fijn;
  • Veel bekende nummers die je snel leert spelen.

2 gedachten over “Elize van den Berg

Reacties zijn gesloten.