pianocursus-steven-pruis

Piano cursus Steven PruisAls het gaat om het volgen van online pianolessen dan is Steven Pruis de pianoleraar die jij zoekt. Steven Pruis is eigenaar van de website Pianopro.nl en heeft al zo’n 20.000 cursisten blij gemaakt met zijn cursussen. Je kunt bijna haast wel stellen dat Pianopro.nl de koploper is als het gaat om online pianocursussen.

Het begon allemaal op zijn 10e levensjaar toen Steven in aanraking kwam met een piano. Opdat moment was hij volledig verkocht en wou piano gaan leren spelen. Door de jaren heen creëerde hij een missie die hij wou waarmaken. Het aanbieden van pianolessen die zo laagdrempelig zijn dat deze geschikt zijn voor bijna iedere pianist. Ook vond hij het belangrijk dat de cursussen die hij aanbood betaalbaar waren en een stuk goedkoper dan die van een privéleraar of muziekschool. Terugkijkend op zijn carrière zien we dat hij zijn droom heeft nagestreefd en waargemaakt. Meer weten over de pianolessen van Steven Pruis? Scroll dan snel verder.

Cursus Steven Pruis
Meer informatie

Inschrijven voor online pianolessen

Online pianoles Steven PruisMisschien heeft bovenstaande tekst je interesse al gewekt, maar wacht er is meer! Zo kosten de cursussen van Steven in vergelijking met andere online pianoleraren wel wat meer. Toch is dit bedrag niet gebaseerd op winst, maar op kwaliteit. De cursussen van Steven zijn namelijk erg uitgebreid, waardoor je vrijwel alles komt te weten over het leren piano spelen. Zo biedt hij een eenmalige cursus piano spelen aan voor een bedrag van 149 euro. Dit lijkt misschien duur, maar besef je wel dat je voor één pianoles bij een pianoleraar al gauw 20 tot wel 30 euro kwijt bent.

Gelukkig houdt Steven ook rekening met de pianisten, welke een beperkt budget hebben. Het is namelijk mogelijk om in termijnen te betalen. Wanneer je kiest voor termijnen dan komt Steven je ook nog eens tegemoet, want voor de eerste termijn betaal je maar 1 euro. De 11 termijnen die daarop volgen zullen 15,95 kosten. Ook biedt Steven Pruis een masterclass (249 euro) aan. Dit pakket is een vervolg op de eenmalige pianocursus.

Weet je nog niet zeker of de lessen van Steven voor jou geschikt zijn? Dan is het verstandig om eerst de 10 gratis proeflessen te proberen. Hiermee zal je ongetwijfeld een beter beeld krijgen van wat Steven Pruis je allemaal te bieden heeft.

Opbouw cursus

Beide cursussen, eenmalig en in termijnen, hebben dezelfde opbouw. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je bij de ene betaling belangrijke informatie misloopt. De cursus heeft alles wat je van een online pianoles mag verwachten. Zo garandeert Steven je een aantal dingen die je na je aankoop zult krijgen. Denk hierbij aan een online handboek die je kunt bekijken op de pc, tablet of mobiel. Naast het leren spelen van akkoorden kom je ook meer te weten over het noten lezen. Ook kun je de leermomenten zelf inplannen, want de lessen zijn 24/7 beschikbaar en onbeperkt toegankelijk. Wil je samen met anderen binnen hetzelfde huishouden piano spelen? Dan is dat gewoon mogelijk.

Een nadeel van online pianolessen is dat er weinig persoonlijke aandacht is voor de cursist. Steven Pruis probeert zijn cursisten wel gewoon persoonlijk te benaderen. Zo geeft hij ook duidelijk aan dat je hem mag mailen bij vragen. Deze vragen zal hij dan ook binnen een korte tijd van een antwoord voorzien. Gelukkig bestaat de pianocursus met name uit instructievideo’s, waardoor deze toch nog een persoonlijk tintje heeft. Daarnaast leer je in het basisprogramma het volgende:
 • 10 basisvaardigheden;
 • 3 cruciale tips;
 • Valkuilen voorkomen;
 • Twee handen tegelijk;
 • 3 meest gemaakte fouten;
 • 14 meest voorkomende akkoorden;
 • 100 populaire liedjes;
 • Drie essentiële vaardigheden.

Wat zeggen andere cursisten?

Wat zeggen andere cursisten?Het is makkelijk gezegd dat Steven Pruis de beste pianoleraar is, maar waar baseren wij dit eigenlijk op? Goeie vraag! Laten wij daar nou eens antwoord op geven of misschien beter gezegd: wat zeggen andere cursisten over deze cursus? Zo heeft Steven Pruis een aantal beroemdheden leren piano spelen. Dit zijn: Sonja Bakker, Robin Leféber, Eva de Goede, Ricky Rivaro en Gordon.

Indrukwekkend hé? Ook zijn andere cursisten erg lovend over de cursus van Steven Pruis. Zijn passie, maar ook het snel te behalen resultaat van de pianocursus vinden zij een groot voordeel! Mocht je nog niet overtuigd zijn? Probeer dan gewoon de pianocursus, want je krijgt een ’30 dagen niet goed geld terug’ garantie.

TIP VAN LEERONLINEPIANO
Pianoles van Cor Bakker
Pianoles van Cor Bakker Volg pianoles bij Cor Bakker en ontvang toegang tot meer dan
170 instructievideos en 10 pdf lessen voor maar 149 euro!
Bekijk zijn volledige programma »»

6 gedachten over “Steven Pruis

 1. Hallo,

  Als ik een cursus bij Steven Pruis wil kopen hoe werkt dat precies met de eenmalige en termijnen betaling? Waarom kan ik niet bij de eenmalige ook de eerste maand 1 euro betalen?

  1. Hallo Pieter,

   Steven Pruis heeft zijn cursus opgedeeld in een eenmalige en termijnen betaling. De termijnen betaling is bedoeld voor mensen die krap bij kas zitten en niet in één keer een groot bedrag kunnen neerleggen. Ook is de drempel om tot de aankoop over te gaan een stuk lager. Wanneer je kiest voor de termijnen betaling betaal je de eerst maand 1 euro. Vind je het niks? Dan kun je binnen 30 dagen na je aankoop de cursus weer opzeggen.

   Let wel op! Een termijnen betaling betaal je 12 maanden lang waardoor de cursus dus in vergelijking tot de eenmalige betaling duurder is. Een ander voordeel aan de eenmalige betaling is dat je gratis een metronoom krijgt thuisgestuurd. Wat erg handig kan zijn als beginner voor je ritme! Deze mag je voor zover ik weet zelfs houden na het opzeggen van je cursus.

   Met vriendelijke groet,

   Team Leeronlinepiano.nl

 2. Hallo, ik ben al meerdere jaren lid maar vanavond bij het inloggen stond dat mijn lidmaatschap is geannuleerd en dat ik contact op moet nemen met jullie. Graag verneem ik de reden waarom.
  Vanavond heb ik de cursus online gevolgd en kwam toen tot de ontdekking. Jullie reactie is dat ik dit al gemeld heb maar dat is niet zo, dit is wat anders. Niet kunnen komen op de online lessen met mijn mailadres geeft aan dat het lidmaatschap is geannuleerd. Ik moet toch gewoon op die online lessen kunnen komen.

  1. Dag Annemiek,

   Wij van Leeronlinepiano.nl zijn een vergelijkingswebsite voor online pianolessen, en promoten dus cursussen. Het is daarom verstandig om contact op te nemen met Steven Pruis, via deze contact pagina.

   Hopelijk wil hij je te woord staan en het probleem oplossen.

   Succes!

   Met vriendelijke groet,

   Team Leeronlinepiano.nl

    1. Hallo S.Groen,

     Voor zover wij weten wordt alles online aangeleverd, maar lesmateriaal wat wordt thuisgestuurd zal in alle gevallen op DVD zijn.

     Met vriendelijke groet,

     Team Leeronlinepiano.nl

Reacties zijn gesloten.