piano e-learning-cursus

piano e-learning cursusOnder de benaming ‘e-learning’ wordt verstaan: elke leervorm die van een netwerk gebruik maakt om kennis te delen. Het is daarbij mogelijk dat de cursus wordt aangeboden via het internet, extranet of intranet. Kortom is dit dus eigenlijk wat een online piano cursus inhoudt. Het is namelijk een cursus met vele voordelen voor cursisten.

Wat is een online piano cursus?

Een online piano cursus is een cursus die online wordt aangeboden via het intranet, extranet of internet. Dit vaak in de vorm van e-commerce goederen, welke digitaal zijn te verhandelen. Denk bijvoorbeeld eens aan een piano cursus via een e-book (elektronisch boek) of een online account met daarop de pianolessen. Tegenwoordig wordt elke denkbare cursus ondersteund of aangeboden in e-Learning formaat. Daarnaast worden e-learning cursussen ook nog eens in verschillende talen aangeboden.

Voordelen online piano cursus

Door pianolessen als e-learning cursus aan te bieden kunnen cursisten veel flexibeler omgaan met hun cursustijd. Het verruimt tevens ook het aanbod cursussen, waardoor cursisten zich beter kunnen voorbereiden op de pianolessen. Er zijn namelijk vele soorten piano cursussen online te volgen. Momenteel vertegenwoordigen wij van Leeronlinepiano.nl de volgende twee online piano cursussen:

  1. Cursus piano spelen (termijnen)
  2. Cursus piano spelen (eenmalige investering)

Beide cursussen zijn hetzelfde alleen is er een verschil in de manier van betalen. Zo wordt erbij de ‘cursus piano spelen termijnen’ momenteel een betaling van 15,95 euro per maand (totaal 11 maanden) gehanteerd (let op: dit kan door middel van kortingsacties veranderen). Bij deze cursus kost de eerste maand daarom maar 1 euro. De cursus ‘eenmalige investering’ is een eenmalig bedrag van 150,- euro. Na betaling ben je meteen eigenaar van de cursus. Mocht de cursus de eerste maand niet bevallen, dan is het bedrag direct terug te vorderen zonder opgaaf van reden.

Waarom een online piano cursus?

Een online piano cursus heeft vele voordelen. Daarnaast zijn er ook tijdelijke bonussen. Denk hierbij aan het levenslang toegang houden tot de cursus incl. gratis updates en contact met de online pianoleraar, terwijl je abonnementsgeld al na een jaar stopt. Wanneer je kiest voor de eenmalige investering, dan krijg je ook nog een metronoom gratis thuisgestuurd.

Voordelen piano e-learning cursus

  • Any-place: de cursist kan de piano cursus op elke netwerklocatie volgen.
  • Any-pace: de cursist bepaalt zelf het leertempo.
  • Any-path: de cursist bepaalt zelf, wat hij/zij wil leren.
  • Any-time: leerstof is altijd toegankelijk (24/7).