Pianoles René Knops

Pianolessen van René KnopsPianolessen van René Knops volgen? Ben je muzikaal aangelegd, maar heb je daar tot nu toe nog geen uitlaatklep voor gevonden? Pianolessen zijn de perfecte manier om je gevoel om te zetten in muziek. Misschien wil je wel jouw ene favoriete pianostuk kunnen spelen, of gewoon kijken of het wat voor je is. Wat je wensen ook zijn, de pianolessen van René Knops kunnen jou helpen.

Breng een bezoekje aan zijn website Pianolesvanrene voor een overzicht van zijn pianolessen. Op zijn website vind je ook interessante informatie over het leren piano spelen. Denk hierbij aan zijn blog, waarop het leuke weetjes plaatst over het piano spelen, maar ook filmpjes.

Meteen pianoles van René volgen? Bekijk dan eens zijn online piano cursus en volg vandaag nog online pianoles!

Online pianoles van René volgen?
Meer informatie

Wie is René Knops?

René Knops is een ervaren pianist en fulltime pianoleraar. Hij heeft al 25 jaar ervaring in het geven van piano- en keyboardles aan verschillende niveaus en leeftijden. Daarnaast heeft René een eigen muziekschool opgericht: DePiano. Tegenwoordig staan er van René ook vele pianolessen online. Daarmee hoef je dus niet per se je huis uit om pianoles te nemen. Vele duizenden mensen leren door middel van zijn filmpjes en online cursussen piano spelen. René werkt vanuit de overtuiging dat iedereen piano kan leren spelen.

Waaruit bestaan de pianolessen van René Knops?

Bij René Knops kun je kiezen voor één-op-één pianolessen, maar ook voor online curussen.

Het online programma is geschikt voor absolute beginners, en leert de cursisten binnen een aantal weken goed piano spelen zonder noten te lezen. Omdat René zelf vroeger een hekel had aan noten lezen, heeft hij creatieve oplossingen bedacht die uiteindelijk resulteerden in zijn specifieke pianomethode, waarbij er begonnen wordt zonder noten te leren pianospelen.

Naast de vaste onderdelen van de cursussen zijn er ook andere lessen te volgen ter aanvulling op je ontwikkeling. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld naspeelliedjes. De lessen volgen een vast stappenplan die je binnen korte tijd een basis aanleert en enkele liedjes leert spelen.

Bekijk hier zijn YouTube kanaal met diverse filmpjes over het leren piano spelen. Daarnaast geeft het volgende filmpje een goed beeld van de pianolessen van René Knops. Dit is zijn eerst filmpje, welke tevens ook het meest bekeken is.

TIP VAN LEERONLINEPIANO
Pianoles van Cor Bakker
Pianoles van Cor Bakker Volg pianoles bij Cor Bakker en ontvang toegang tot meer dan
170 instructievideos en 10 pdf lessen voor maar 149 euro!
Bekijk zijn volledige programma »»

Wat vinden anderen van zijn pianolessen?

Uit verschillende gebruikerservaringen op de website van René blijkt dat hij een groot talent heeft voor het geven van pianoles. Hij geeft met passie les en beantwoordt vragen snel en helder. Leerlingen van René vinden het erg fijn dat hij kennis van zaken heeft en bereid is om goede, persoonlijke feedback te geven.

Het feit dat je in de video’s duidelijk wordt ondersteund en je de lessen op je eigen tempo kunt volgen, is voor veel cursisten een grote aanrader. Ten slotte zorgt René voor plezier en zelfvertrouwen in je pianolessen.

Voordelen

Een groot voordeel van de online lessen zijn dat je je huis niet hoeft te verlaten. Je kunt thuis op je eigen tijd en in je eigen tempo piano leren spelen. Daarnaast vindt René het belangrijk dat pianospelen niet saai moet worden. Hij biedt daarom de keuze uit veel verschillende liedjes om na te kunnen spelen.

Ook reageert René trouw op allerlei vragen van deelnemers. Die vragen kunnen worden gesteld op het forum van Pianoles van René: een forum waar alle deelnemers een account kunnen aanmaken. Als je vastloopt, een vraag hebt of je afvraagt of iets wel speelt zoals het hoort, kun je altijd daar terecht voor hulp van medecursisten of René zelf.

Tevens kun je op het forum vragen om feedback. Een belangrijk voordeel is ook de kosten: per maand hoef je maar 37 euro kwijt te zijn aan pianolessen, terwijl je voor een privéleraar vaak al meer betaald voor een uur.

Nadelen

Er kleven nadelen aan het concept van online lessen volgen. Zo zit er niemand naast je die je pusht om aan de slag te gaan, of om wat je onder de knie denkt te hebben te perfectioneren.

Daarnaast is er geen controle op hoe nauwkeurig je de lessen volgt. Je moet, kortom, de lessen puur op eigen discipline volgen. Je kunt wel video- of audiobestanden uploaden op het forum van de website om daarop feedback te ontvangen, maar dat is niet verplicht.

Een ander, eenvoudig nadeel is dat je afhankelijk bent van een werkende computer met internet, en je redelijk wegwijs bent op het internet. Ten slotte is het van belang dat je plaats hebt voor een eigen piano, en je eigen computer daar in de buurt kunt zetten.

Uit welke pianolessen kun je kiezen?

Als je online pianoles wilt krijgen van René, kun je kiezen uit verschillende pianolessen. Je kunt altijd beginnen met tien gratis proeflessen, die bestaan uit video’s en pdf’s. Zo leer je heel snel liedjes spelen, wat motiverend werkt op je voortgang. Met deze proeflessen kun je meteen beginnen.

Vervolgens kun je kiezen voor een beginnerscursus Piano en Keyboard, om binnen enkele weken bekende liedjes te kunnen spelen. Deze cursus werkt nog niet met noten. Een vervolgcursus is de cursus Pop-pianist in 12 weken. Daarnaast is er een snelstartcursus Noten Lezen. Naast deze cursussen biedt René twee pakketten aan met bekende liedjes om na te spelen: Sinterklaas- en kerstliedjes.

Waar bestellen?

Op de website van Pianoles van René kun je meteen beginnen met een proefles. Daarnaast kun je de cursussen online bestellen. Na een eenmalige investering van 149 euro of een betaling in 12 termijnen heb je direct toegang tot het lesprogramma van Pianoles van René. Dit is inclusief online contact met René, toegang tot het forum en de trainingen. De toegang is levenslang. René biedt ook garantie: mocht je niet tevreden zijn met de trainingen, dan kun je binnen 30 dagen een verzoek doen om je geld terug te krijgen.

Piano cursus René bestellen?
Bestel nu

Heb je nog vragen over de cursus van René of wil je ervaringen delen? Laat dan gerust hieronder een reactie achter.

Over Serg Dianov

Serg Dianov, in de muziekwereld bekend als Serg van Gennip, is van huis uit concertpianist. Zijn muziekcarrière reikt van het Concertgebouw Amsterdam tot radio- en televisie optredens in binnen en buitenland. Momenteel geeft Serg geen concerten, is werkzaam bij Kliq Internet en schrijft teksten voor onder andere LeerOnlinePiano.nl en andere platforms.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *